Werving in de Zorg

WervingindeZorg.nl is een initiatief van Nr29 regie in arbeidsmarktcommunicatie
0

Whitepaper effectieve vacatureteksten in de zorg

Martijn Hemminga 19 juni 2014    |   3.951 keer gelezen

De vacaturetekst is in 2014 nog steeds het meest gebruikte wervingsmiddel. In het eerste kwartaal van 2014 zijn meer dan 3.800 zorgvacatures extern geplaatst. Samen met  Medische Banenbank heeft Martijn Hemminga van WervingindeZorg.nl en Nr29 een whitepaper geschreven over effectieve online werving met goed vindbare vacatureteksten.

Concrete adviezen en tips

De 32 pagina’s tellende whitepaper is geen theoretisch verhaal, maar bevat concrete adviezen en tips om direct toe te passen. De whitepaper laat zien dat u in 11 stappen een effectieve vacaturetekst heeft voor het web, die daadwerkelijk wordt gevonden door uw doelgroep. Daarnaast zijn 4 criteria belangrijk, cruciaal in de effectiviteit van een platform waarmee u uw vacature verspreidt.

Download de whitepaper

Download gratis als zorgwerkgever of -intermediair de whitepaper op de website van Medische Banenbank.

Inspiratiesessie 10 juni 2014

Op donderdag 10 juli 2014 organiseert Medische Banenbank een inspiratiesessie over effectieve online werving in de zorg en het schrijven van vacatureteksten voor het web. Renée Velsen van OLVG geeft een kijkje in de keuken en Martijn Hemminga gaat samen met u aan de slag met een meegenomen vacaturetekst. Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op: www.bsl.nl/inspiratiesessie.

Reageer

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!