Werving in de Zorg

WervingindeZorg.nl is een initiatief van Nr29 regie in arbeidsmarktcommunicatie

Over deze site

WervingindeZorg.nl is een site speciaal gericht op zorgwerkgevers die succesvol willen zijn op de arbeidsmarkt. WervingindeZorg.nl informeert en inspireert op het gebied van werving en arbeidsmarktcommunicatie op de korte, middellange en lange termijn.

Initiatief van Martijn Hemminga

WervingindeZorg.nl is een initiatief van arbeidsmarktcommunicatie-expert Martijn Hemminga. Vanuit zijn bureau Nr29 regie in arbeidsmarktcommunicatie heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen de zorg met klanten als Academisch Ziekenhuis Maastricht (MUMC+), Pro Persona, Amerpoort, De Wever. Verder heeft Nr29 in 2011 voor het eerst het onderzoek Arbeidsmarktcommunicatie in de Zorg uitgevoerd. Daarnaast is Nr29 initiatiefnemer van de kennisbank voor arbeidsmarktcommunicatie amcexpert.nl.

Martijn Hemminga is daarnaast als mede-oprichter van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie docent bij de jaarlijkse expertclass Beter werven in de Zorg. Incompany heeft hij trainingen verzorgd op het gebied van werving en arbeidsmarktcommunicatie voor onder meer: AMC, Amarant, De Zorggroep, Laurens, ’s Heeren Loo, ViaZorg, WZW (voorheen Salus Gelria), UtrechtZorg, Actiz en Zorgplein Noord.

Tenslotte spreekt Martijn Hemminga geregeld op seminars en congressen zoals HR in de Zorg, HRM in de Zorg en op de Medischebanenbank.nl Inspiratiesessies.

Reageer

Login to your account

Can't remember your Password ?

Register for this site!